Изпращане на багаж от офис на Еконт до Англия

Изпращане на багаж от офис на Еконт до Англия

 1. Пратката трябва да е пакетирана и надписана с името,телефона и адреса на получателя в Англия.
 • Трябва да бъде попълнена митническа декларация CN23 и залепена върхи всяка една пратка.
 • В случай ,че пратката  е до офис Лондон, Манчестър, Хинкли, Доркинг, Мейдстон  или Бостън трябва да бъде надписано върху пратката.
 • пример:  До офис Лондон- Уимбълдън.
 • Ако пратката  не бъде надписана по подразбиране ще бъде изпратена до офис Лондон.
 • При обемни и нестандартни пратки трябва да изпратите предварително запитване на мейл : ivo.rainov@gmail.com ; dostavka.anglia@gmail.com   
 1. След като пратката е подготвена за транспорт трябва да я предадете в офис на Еконт или да заявите куриер да я вземе от посочен от вас адрес.
 2. В пратката не трябва да се съдържат забранени стоки описани в Закон за пощенските пратки по чл. 90 и чл.91 .
  В случай ,че има забранени предмети или вещества в пратката , контрабандата се задържа а останалия багаж се изпраща по направление.
  КОНФИСКУВАНИТЕ ПРЕДМЕТИ И ВЕЩЕСТВА СЕ УНИЩОЖАВАТ!!!
 3. Пратката се изпраща до фирма “ТИ ДЖИ ЕНЕРДЖИ ЕООД“- Доставка от Англия!
  Транспорта до гр.София е за сметка на изпращача!!!
 4. Получателя може да плати транспорта от София до Великобритания, но транспорта до София се поема от изпращача! Възможно е и изращача да заплати цялата пратка от офис на Еконт или Европът до София и след това до Великобритания.
  Ако изпратената сума от вас не съотвества на нашият ценоразпис получателя доплаща разликата!
 5. Служителите в куриерска фирма ЕКОНТ нямат нищо общо с Доставка от Англия!!! За повече информация или рекламации звънете на този телефон: 0887 566 338.
 6. Надписване на пратката: Всяка една пратка трябва да бъде надписана с имена, английски телефон и офис за получаване. Ако пратката е за доставка до адрес, записвате адреса! (Доставки до адрес в Лондон се изпълняват само от централен склад Лондон) Преди изпращането на колета да се провери крайната дестинация на пратката за останалата част от Великобритания! Офиси Великобритания!