Изпращане на личен багаж от България за Англия

Поради технически проблем с актуализирането на графика на курсовете от България до Англия имайте предвид, че всичко събрано в София до сряда включително, четвъртък се товари за Англия. Имаме редовни курсове всяка седмица.

За да изпратите багаж от България за Англия

1. Пратките трябва да са опаковани здраво и сигурно.

2. Можете да донесете пратката лично в някой от офисите ни в София, Пловдив, Варна,  Благоевград или да я изпратите по Еконт.

3.Изпращане на пратката по Еконт

Приетият багаж се съхранява в наш склад в София и се товари на първият възможен курс за Англия.

ЗАБРАНЕНО ЗА ИЗПРАЩАНЕ:

След напуснането на “Европейски съюз” от страна на Великобритания към пратките забранени за изпращане се добавят и ХРАНИ И ЛЕКАРСТВА!

Алкохол, наркотици, оръжия, цигари и тютюневи изделия, мед, вилици, ножове, брадви, мачете,   човешки органи, стоки, които са откраднати, присвоени, придобити с насилие или по друг престъпен начин, артикули, опасни за човешкия живот и здраве,  както и всички и всякакви артикули, забранени за притежание или използване съгласно българското и английското законодателство. Потребителите нямат право да поставят монети, банкноти, парични знаци, чекове за пътуване, предмети представляващи ценност за подателя, платина, злато, сребро, обработени или необработени скъпоценни камъни и други ценни предмети

Абсолютно всеки багаж се проверява преди натоварването му. Задържаме единствено стоки, които са сред забранените за превозване, останалата част от багажа се изпраща.

КОНФИСКУВАНИТЕ ПРЕДМЕТИ И ВЕЩЕСТВА СЕ УНИЩОЖАВАТ!!!