Как да пазаруваме от Англия

Как да поръчаме ? Стъпка по Стъпка !

СТЪПКА 1. Изберете желаните от вас стоки от един или няколко сайта от който и да е онлайн магазин Англия. Определете размер, количество, цвят, и др. важни характеристики. Ако искате да участвате в ebay търг, трябва да определите сумата, до която да се наддава.
СТЪПКА 2. Изберете какъв тип услуга ще ползвате. “САМО ТРАНСПОРТ” или “PICK UP – Взимане от адрес”, при които Вие организирате поръчката от онлайн магазина и заплащате стойността й на самия онлайн магазин или “ПОРЪЧКА С АСИСТИРАНЕ/ПОСРЕДНИЧЕСТВО – Покупка и доставка” + ТРАНСПОРТ, при която ние организираме поръчката от онлайн магазина вместо Вас, срещу комисионна 5%, от стойността на закупената стока и след това ви я доставяме.

2.1. Ако ще ползвате услугата “ПОРЪЧКА С АСИСТИРАНЕ – Покупка и доставка” преминавате към стъпка 4.

2.2. Ако ще ползвате услугите “САМО ТРАНСПОРТ” или “PICK UP – Взимане от адрес”, закупувате избраните от Вас продукти, като използвате Вашият акаунт създаден към съответния сайт. Извършвате плащането с Ваша кредитна или дебитна карта. Посочвате нашият адрес за доставка в Англия, като ваш адрес за получаване на стоките. Като име на получател за пратките, написвате ВАШЕТО име.

Пример:

MARIA IVANOVA (номер на заявка генериран от нашата система)

152-154 MERTON ROAD
Wimbledon
Surrey

London
SW19 1EH
tel: (075)87207799

ВНИМАНИЕ!!! – Името MARIA IVANOVA е само за пример! Вместо него трябва да напишете ВАШИТЕ имена!

За услугата “PICK UP – Взимане от адрес” – уговаряте подробностите по взимането с продавача и изисквате от него пълен адрес и мобилен телефон за връзка.

Тази услуга ползвате, когато продавача не изпраща по поща или куриер, а се налага лично взимане на артикула от негов адрес.

СТЪПКА 3. Информирате ни за Вашата поръчка от ТУК

Попълвайте коректно всички данни във формата и задължително адресирайте по дадения пример! Само така пратките ви ще бъдат обработвани бързо и без пропуски.

СТЪПКА 4. Ако заявката ви е “ПОРЪЧКИ С АСИСТИРАНЕ-Покупка и доставка”, до 24-часа ще получите и-мейл със стойността на поръчката и сумата на плащането, което трябва да извършите за да я изпълним.

Ако заявката ви е “САМО ТРАНСПОРТ”, ще получите имейл, че е приета, но стойността й ще се определи, когато се претегли  след пристигането й в българския ни офис. Ако заявката ви е “САМО ТРАНСПОРТ” преминете направо към стъпка 8.

СТЪПКА 5. Извършете плащане. Сумата на плащането е равна на стойността на артикулите ви плюс локалната им доставка до  Англия, ако има такава, плюс 5% комисионна, но минимум 5 паунда. Остатъкът – доставката от Англия до България, може да платите при получаване на стоките. В случай че ползвате услугата “САМО ТРАНСПОРТ”, не е необходимо да извършвате никакво предварително плащане и може да заплатите стойността на доставката си при получаването й.

Дължимите суми може да платите в брой на място в офиса ни, с банков превод или чрез Pay Pal (заплащате допълнително 3.9% комисионна на Pay Pal).

СТЪПКА 6. Ние поръчваме избраните от вас продукти на съответния онлайн магазин.

СТЪПКА 7. След като поръчаните стоки се доставят от куриерите на адреса ни в  Англия, ние ги изпращаме с най-ранния курс за България. График на курсовете за България може да намерите в нашия сайт.
СТЪПКА 8. Ще получавате системни известия за движението на вашите пратки, когато използвате услугата “САМО ТРАНСПОРТ”. Ако ние сме закупили артикулите вместо вас, известие ще получите, тогава когато пратката пристигне и се обработи в склад София.
СТЪПКА 9.  Получавате поръчката си по избрания от вас начин (лично от нашия офис в София или чрез Еконт ) и доплащате необходимата сума.
СТЪПКА 10. Радвате се на новите си придобивки и на коректното обслужване !

В случай на необходимост от повече информация, моля свържете се с нас.