Нова система за заявки

Уважаеми клиенти,
разработихме нова система за поръчки/заявки, с която се надяваме да подобрим качеството на услугата и да улесним проследяването на вашите пратки.
Входът към системата ще намерите на същото място, където сте свикнали и досега.
Начинът за пускане на заявка е максимално улеснен и същевременно предлага много допълнителни възможности, за да бъдете адекватно и навременно информирани за случващото се с вашите пратки.
За да направите заявка е нужно да се регистрирате в системата. Ще имате личен профил, където можете да следите всички промени, настъпващи по вашата заявка.
ВАЖНО ЗА ИЗПОЛЗВАЩИТЕ ТРАНСПОРТНАТА УСЛУГА!
За да получавате уведомления за движението на вашите пратки е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ги описвате в системата!
Всички, които са описали пратките си ще бъдат известявани за тяхното пристигане на адреса в Лондон и ще получават системни съобщения за промени в статуса на пратката. Описвайте пратките си колкото е възможно по-подробно, за да бъдат лесно идентифицирани.
За да разберете кога ваша пратка е отпътувала от офиса в Лондон е нужно да се информирате от графикът ни за доставки. Всички пратки, пристигнали на адреса до вторник включително се натоварват и отпътуват за България в сряда.
За неописани в системата пратки, както и за такива, на които липсват инициалите Т.В. или T. Bakalov,  няма да се изпращат уведомления! Ще разберете дали имате пратка за получаване, едва когато тя бъде приета и обработена в офис София!
За клиенти, които не получават пратките си лично в офис София, няма да бъдат изпращани уведомления за пристигнали пратки! Ще разберете, че имате пратка, тогава, когато тя бъде получена в офис на куриерска фирма във вашия град.
ВАЖНО ЗА ИЗПОЛЗВАЩИТЕ УСЛУГАТА “ПОРЪЧКА С АСИСТИРАНЕ”!
Поръчки ще се приемат само, ако са заявени през системата. Ще имате номер на зявката и по този начин ще можем бързо да реагираме и да отговорим на ваше запитване, свързано с конкретна поръчка.
За да направите заявка за поръчка е нужно да се регистрирате. Ще имате личен профил, където можете да следите всички промени, настъпващи по вашата заявка.
Системата е в процес на разработка, затова не се колебайте да се свържете с нас по всички въпроси, касаещи нейните функции. Ще се стараем да отговорим на запитванията ви и да отстраним евентуално възникнали проблеми в най-кратък срок.
Поздрави,
Екипът на Доставка-Англия