Условия за ползване на услугите


Условия за ползване на услугата ПОРЪЧКА

Ние сме посредник при закупуването на стоки от чуждестранни онлайн магазини. Не носим отговорност за грешки от страна на сайтовете – объркани, дефектни, некачествени или неизпратени артикули.

Изборът на артикули от онлайн магазините е изцяло ваша отговорност, като при колебание винаги можете да разчитате на помощ от наша страна, както и да ползвате таблиците за размери на всеки сайт.

Не носим отговорност за изгубени пратки по вина на пощите и куриерите, но съдействаме и извършваме необходимите формалности за възстановяване на вашите суми, само при условие, че разполагате с проследяващ номер на пратката ви.

Не носим отговорност за забавяне на пратки, пътуващи по пощата! Времето, необходимо за пътуване на пратката от държавата изпращач до България или до Великобритания е изцяло извън наш контрол и е отговорност на пощите, които превозват вашите пратки.

Пристигналите при нас поръчки можете да получите лично от офиса ни в София, ул.Искър №98  или с  фирма Еконт, като ползвате 25 % отстъпка от услугата.

Всички цени в сайтовете, от които пазаруваме вместо вас се калкулират в британска лира към лев!

Условия за ползване на услугата ТРАНСПОРТ

Услугата включва само транспорт на стоки, поръчани и заплатени с ваша кредитна/дебитна карта или по друг начин.

Пристигналите на наш адрес пратки се товарят в първият възможен курс за България. При пристигане на ваша пратка в София тя се претегля и вие ще бъдете уведомени по имейл или телефон за дължимата сума за транспорт и начините за нейното заплащане.

Получаването на пристигналите пратки става лично от офиса ни в София, Ул.Искър 98 или чрез фирма Еконт с 20% отстъпка от куриерската услуга.

Не носим отговорност за каквито и да било повреди, причинени при транспортирането на артикулите, ако повредите се дължат на свойствата на самия артикул или на непреодолима сила.

Не носим отговорност за непристигнали пратки на адреса в Англия до предоставянето на пълни доказателства от ваша страна. Вие имате задължението да контактувате с продавачите и сайтовете, от които пазарувате и да изисквате от тях разследване за непристигнали пратки на нашия адрес.

Забранено за поръчване и транспортиране:

алкохол, наркотици, оръжия, цигари и тютюневи изделия, човешки органи, стоки, които са откраднати, присвоени, придобити с насилие или по друг престъпен начин, артикули, опасни за човешкия живот и здраве,  както и всички и всякакви артикули, забранени за притежание или използване съгласно българското и английското законодателство.

КОНФИСКУВАНИТЕ ПРЕДМЕТИ И ВЕЩЕСТВА СЕ УНИЩОЖАВАТ!!!