Цени за услуга ПОЩЕНСКА КУТИЯ (интернет пазаруване)

 

Отнася се за онлайн пазаруване, където използвате нашият адрес като ваш адрес за доставка на пратки от различни онлайн магазини.

Цени на доставка от офис Манчестър до офисите ни в България:

3,00 лв/кг 

Цени на доставка от офис Германия (Denkendorf ) до офисите ни в България:

3,00 лв/кг

За леки, но обемни предмети таксуването е на обем по следната формула:

дължина((в см) * широчина((в см) * височина((в см) / 6000

Взимане от адрес в рамките на Лондон (магистрала М25) – £10/25,00 лв

Взимане от адрес извън Лондон(магистрала М25) – £1 /2,50 лв на миля, считано от адреса на нашият централен офис (SW19 1EH)

Таксува се всеки започнат килограм (1,1 кг = 2 кг)

Пратки получени в склад UK , които са от Ocado, Tesco, Sainsbury’s, ASDA и др. – Groceries идват в насипно състояние (пазарски пликчета).С цел запазване на поръчаните стоки се преопаковат от наши служители за което се начислява такса опаковка.
Таксата варира спрямо поръчаното от вас количество.

При поръчки тип (гросъри), който пристигат при нас без фактура за проверка, не носим отговорност за пълната наличност на съдържанието.

Обемно и реално тегло

Определяне теглото на пратка при международни доставки

Теглото на пратка, по което изчисляваме дължимата сума за доставка се определя според реалното или обемното й тегло – взима се по-голямото от двете.

При международния транспорт мястото, което заемат пратките в товарното помещение (обем) е толкова важно, колкото и тяхното реално тегло в килограми. Големите опаковки, дори и да са леки заемат по-голямо място в превозното средство. Заради това транспортните компании вземат предвид и обемното тегло на пратките. Ако обемното тегло на вашата пратка надвишава реалното, вие ще бъдете таксувани на обемно тегло.

Изчисляване на обемно тегло

Обемното тегло се изчислява, като се умножат Дължина ((в см) х Широчина (в см) х Височина (в см)) на пакета и получената сума се раздели на обемен коефициент.

L – дължина
H – височина
W – ширина

 

 

 

 

 

Изпращаме с фирма Еконт до всички населени места в България. Куриерските разходи са за сметка на клиента!