Поръчки с асистиране

I. ОБЩИ ПОРЪЧКИ

При общите поръчки се събират всички желаещи да поръчат от определен сайт и поръчката се пуска общо с цел избягване или намаляване на локалната доставка до английски адрес. Това е най-евтиният вариант, ако желаете да поръчате нещо дребно, за което в противен случай бихте платили немалка доставка.

ОБЩА ПОРЪЧКА от

се организира ВСЕКИ ПЕТЪК.

За да се включите в поръчка е необходимо да изберете продуктите, които желаете да поръчате и да попълните следната

Бланка за поръчка DA2

Попълнете всички полета във формата, както и пълни данни за връзка с вас и начинът, по който желаете да получите пратката си след пристигане в България.

След като попълните формата, влезте в системата за заявки и направете Заявка за обща поръчка.

Изпратете ни попълнената форма на имейл, като не забравяте да добавите и номерът на заявката ви, даден от нашата система. 

Заплащането на продуктите става предварително по банков път в клон на СИ Банк или друга банка, както и в офисите на Изипей, като предоставите банковата сметка. За да бъде изпълнена вашата заявка, сумата трябва да преведете най-късно в деня ПРЕДИ поръчката. В противен случай заявката ви ще остане за следващата обща поръчка. Във формата за обща поръчка са посочени данните за превод на сумата.

След като поръчката пристигне, ще се свържем с вас, за да ви уведомим.

Цени и условия за ОБЩА поръчка:

За максимално улеснение на клиентите при обща поръчка изчисляваме курсът на лирата с включени всички разходи по организиране на поръчката. Не заплащате нищо друго, освен стойността в лева на избраните стоки по курс на лирата 2,60 лв. Например артикул от Sportsdirect с цена 20 лири ще ви струва 54 лв крайна цена с доставка до София. За тежки и обемни предмети (куфари, велосипеди, палатки, басейни и др.)  се доплаща по 1,80 лв/кг. Куриерските разходи до другите градове са за ваша сметка.

II. ИНДИВИДУАЛНИ ПОРЪЧКИ

Индивидуални поръчки се пускат всеки ден от всички сайтове. За да поръчате индивидуално е нужно да ни изпратите линк към избраният артикул, като уточните размер, цвят, брой, цена. Поръчки се приемат САМО през Системата за заявки. Поръчки по телефон, скайп, имейл НЕ се приемат! След като обработим заявката ви ще получите имейл със сумата, която трябва да заплатите и данни, за да направите банков превод.

Важно!

Ако имате повече от един артикул в поръчката си, моля попълвайте и ни изпращайте следната таблица:

Поръчките се пускат веднага, щом получим плащането.

След като поръчката пристигне, ще се свържем с вас, за да ви уведомим.

Цени и условия за ИНДИВИДУАЛНА поръчка:

Сумата, която трябва да заплатите при индивидуална поръчка е стойността на избраните артикули плюс локалната доставка в Англия, ако има такава, плюс 5%, но минимум 5 паунда комисионна. След пристигане на поръчката ви в София доплащате доставка Англия-България според измереното тегло на пратката.

III. ТЪРГОВЕ В ИБЕЙ

Ако желаете да играем на търг вместо вас, трябва да определите максимална сума, до която да наддаваме и да преведете предварително минимум 50% от тази сума. Ако спечелим търга трябва да доплатите останалата част от сумата, на която сме го спечелили + 5%, но най-малко 5 паунда комисионна в най-кратък срок, за да можем да се разплатим с продавача.

Ако не спечелим търга ви възстановяваме сумата, която сте превели, като удържаме от 2,00 до 5,00 лв такса асистиране при търг.

Всички цени в сайтовете, от които пазаруваме вместо вас се калкулират в британска лира към лев!