Доставка в цяла Англия.

Доставка в цяла Англия.

От 1-ви Февруари 2022 година ще имате възможност да изпращате пратки до всяко едно населено място в Англия.

За целта ще е нужно да прочетете всички забранени стоки и предмети за изпращане от България до Англия, както и какви предмети не може да се изпращат с куриерите в Англия (Информация може да намерите в сайта: https://www.parcel2go.com/).

Важно: тази услуга е налична само за пратки изпратени до централен склад Лондон!

Цената до склада в Лондон е £1.30 на кг като за пратки до 10 кг цената е £13.

Цената от склада в Лондон до адреса в Англия зависи от големината, килограмите и адреса за доставка. Ако куриера се заплаща от нас дължите %5 комисионна върху цената на куриерската услуга в Англия.

Възможно е вие само да избирате с кой куриер да бъде изпратена пратката според цена и качество. Също така е възможно пратката да бъде застрахована от нашия склад до адреса на получателя в Англия. Ще е нужно да се запознаете с условията за застраховане на пратката в съответната куриерска фирма и платформа за организиране. МАКСИМАЛНОТО ОБЕЩЕТЕНИЕ ЗА ПРАТКИ БЕЗ ЗАСТРАХОВКА Е £20.

Пример; Ако пратката от София до Лондон е £13 и куриерската услуга от нашия адрес до адреса, който желаете в Англия е на стойност £20, комисионната е £1. Крайната  сумата която дължите ще бъде- £34.

Когато бъде организиран куриера ще получите invoice (фактура) като за да бъде предадена пратката на избрания куриер ще е нужно да преведете парите, преди това да се осъществи.

Може предварително да проверите каква ще е услугата приблизително през сайта, който използваме: https://www.parcel2go.com/ 

Възможно е и ние предварително да излислим дължимата сума за куриер. За целта ще са ни нужни: адрес на получател, килограми на пратката и три размера на кашона (височина /дължина / ширина)

Важно: пратки опаковани в чанти, чували, вакум пликове и меки кашони не могат да се изпращат!

 

Също така е възможно куриера да бъде организиран от вас, като единствено е нужно да ни изпратите етикет на имейл: dostavka_uk@abv.bg и кой ден ще бъде взета пратката.